(Kaikki kkp aineet mitataan Arabian Arctica-kahvikupin kokoisella kupilla. )
Kakku paistetaan uunin alimmalla tasolla 200 aseessa. reilu puoli tuntia. Kannattaa kokeilla tikulla koska kakku on kypsä. Yleensä en kuivakakkuja leivo, mutta tätä aikomuksena on kyllä kokeilla! Pääsiäisen kunniaksi kakkuun voi lisätä hiukan sitruunan makua.
Illanjatkoja kaikille!
Meilläpäin kakku tunnetaan nimellä ihannekakku. Sitruunan lisäksi siihen voi lisätä hivenen suolaa. Tämä on kakku joka onnistuu ja maistuu aina.
VastaaPoistaTällä vanhalla kakkuohjeella on varmasti monta nimeä :) Äitinikin sanoi, että tämä kakku onnistuu takuuvarmasti!
PoistaKiitos ohjeesta, tuota olen minäkin muutaman kerran päässyt maistamaan.
VastaaPoistaNyt vaan leipomaan!
PoistaKiitos ihanasta, perinteisestä kakkuohjeesta. Tuon voisikin pyöräyttää pääsiäiseksi.
VastaaPoistaMukavaa viikkoa!
Kiitos samoin!
PoistaIhanaa! Tätä pitä koittaa. Kiitos reseptistä <3
VastaaPoistaOleppa hyvä!
PoistaKunnon vanhan ajan kakkuohje :-)
VastaaPoistaNiinpä!
PoistaNamm...minunkin Äidillä oli aina kuivakakkua tarjolla..:)
VastaaPoistaKuivakakut ovat niin perinteisiä kahvipöydän herkkuja!
PoistaKiitos ohjeesta, tätä täytyykin kokeilla.
VastaaPoistaMukavaa viikonjatkoa!