Ihana aurinkoisia päiviä luvassa koko loppuviikoksi! Varmasti tulevana viikonloppuna jo monessa perheessä aloitellaan grillikautta. Meillä grillikausi avattiin jo viime viikonloppuna vesisateessa.
Herkulliset lisukeperunat pihvien seuraksi valmistuivat tällä ohjeella, joka on uusimmasta Ruoka Pirkasta. (ohje 4 hengelle)
Rosmariiniperunat:
1 kg jauhoisia perunoita
2-3 rkl oliiviöljyä
2 tl kuivattua rosmariinia
1 tl suolaa
mustapippuria
Pese perunat huolellisesti ja leikkaa lohkoiksi.
Siirrä perunat kulhoon ja pyöräytä ne öljyssä. Mausta rosmariinilla, suolalla ja mustapippurilla. Kaada perunat leivinpaperin päälle uunipellille, paista 225 asteessa n. 30 min.
( itse lisäsin perunoiden joukkoon myös porkkanaa kypsymään)
Lisäksi tehtiin iso vadillinen raikasta salaatti.
Mukavaa torstaita!
Herkullista, ja näyttää aivan kuin kuvat olisi otettu terassilla :) tai ehkä ovatkin?
VastaaPoistaKyllä syötiin ihan sisätiloissa :)
PoistaMeillä vanha ulkogrilli purettiin, uusi suunnitteilla! Pitänee tyytyä kaasugrilliin :-D
VastaaPoistaHyvän näköistä ruokaa, pitääkin testailla viikonloppuna!
Meillä on grillattu jo useampi vuosi kaasulla. Eihän se maku ole samanlainen kuin hiilloksella grillaten mutta niin paljon helpompaa.
PoistaMmm jes, grilliruoka <3 Herkullisia hetkiä teille.
VastaaPoistaKiitos! Kyllähän tuo maistui herkulliselta pitkän tauon jälkeen :)
Poista♥aah, varmasti maistui, kun näyttää noin hyvältä!
VastaaPoista