Liekö syynä kostean kesän, mutta meidän omenapuussa on paljon rupisia ja madonsyömiä omenoita.
Eilen leivoin ensimmäisen omenapiiraan. Omenapiirakasta tulee tosi mehukas kun raastaa omenat piirakkapohjan päälle. Omenaraasteen päälle ripottelen vielä runsaasti kanelisokeria. Pohjana mamman marjapiirakan pohja joka löytyy aijemmasta potsauksestani täältä.
Kiitoksia kaikille kommentoijille ja mukavaa perjantaita!
Meillä on neljä omenapuuta täynnä omenoita. Joukossa on rupisia ja homeisia omenoita. Joten terveet pitäisi saada nopeasti talteen.
VastaaPoistaKiitos piirakka vinkistä. En ole koskaan kokeillut raastaa omenoita piirakkaan. Täytyy kokeilla :)
Meille tulee ihan kamalasti omenoita, joten vähän pulassa ollaan... Tuota raastamista täytyykin kokeilla!
VastaaPoistaNam!
VastaaPoistaSamoja suunnitelmia on meilläkin viikonlopun varalle!
Omenoita täälläkin, kiva niin!
VastaaPoistaMeidän omenapuussa on ärhäkkää muumiotautia, kyllä harmittaa kun nuoresta puusta pitää hävittää omppuja monen monta kiloa:( Mutta ne mitkä säilyvät terveinä, ovatkin sitten ihanan kirpsakoita-->juuri täydellisiä leivontaan!
VastaaPoistaTuota raastamista pitääkin kokeilla, kiitos vinkistä!